EX.TRACTE

EX.TRACTE

Identitat, branding, llengüatge.

Aquest projecte neix amb la il•lusió de convertir-se en un gran referent de la Garrotxa a nivell de producte ecològic i de cooperació. Es tracta d’una marca amb identitat territorial amb l’objectiu de sensibilitzar a l’usuari per tal de consumir productes totalment sostenibles.

Tradicionalment la consigna principal de l’ecologisme ha estat “Reduir, reutilitzar, reciclar”. No obstant, el concepte Cradle to Cradle proposa redissenyar les formes en què fem les coses. És a dir, que en comptes de reduir els consums d’energia, ens centrem en que des del propi disseny i concepció de qualsevol producte, es tinguin en compte totes les fases dels productes involucrats (extracció, processament, utilització, reutilització i reciclatge).

La poma es considera una de les fruites més completes des del punt de vista nutritiu, ja que conté gran quantitat de sals minerals i vitamines. És beneficiosa per fer la digestió, per combatre l’insomni, el restrenyiment, estimula el treball cerebral, etc. El suc prové de dues tipologies de pomes: Fuji i Golden. Són dolces i cruixents. Ideals per produir sucs de fruita. Tanmateix, tot el seu procediment s’obté sota el criteri Cradle to Cradle. O dit d’una altra manera, retornar a la naturalesa el que ens proporciona.